Se alla

PRESSMEDDELANDE

Liberalernas valsedel i Knivsta präglas av förnyelse

Tisdag 23 januari 2018

Ett enigt årsmöte inom Knivstaliberalerna beslutade under söndagen hur partiets valsedel skall se ut i höstens val till kommunfullmäktige. Listan präglas av förnyelse och blandning av olika kompetenser.  

Listan, vilken till två tredjedelar består av kvinnor, toppas av föreningens ordförande tillika Liberalernas gruppledare i Knivsta, Anna Koskela-Lundén. I övrigt kännetecknas listan av att samtliga namn representerar den nystart av föreningen som inleddes under 2017.

”Det känns fantastiskt att vi kan ställa upp med det här laget i höstens val. Tillsammans representerar vi olika delar av kommunen och kommer in i politiken med erfarenheter och kompetenser som verkligen kompletterar varandra. Nu fokuserar vi på framtiden och att göra en stark valrörelse.” säger Anna Koskela-Lundén, ordförande för Liberalerna Knivsta i en kommentar.

Vid årsmötet beslutades även hur styrelsen för föreningen skall se ut under valåret 2018. Anna Koskela-Lundén återvaldes som ordförande och Erik Kronqvist, Helena Reje, Mikael Olsson samt Torkel Ekman valdes till ordinarie ledamöter i styrelsen.

Liberalernas valsedel till kommunfullmäktige i Knivsta kommer se ut enligt följande:

  1. Anna Koskela-Lundén
  2. Erik Kronqvist
  3. Lotta Wiström
  4. Mikael Olsson
  5. Torkel Ekman
  6. Camilla Wirén
  7. Helena Reje
  8. Caroline Westholm Kronqvist

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Anna Koskela-Lundén

Ordförande och gruppledare (L)

0739-86 80 68

 

Erik Kronqvist

Vice ordförande (L)

0706-97 22 22